2012-2013 m. sezono aidai

Nors daugelis dar nespėjo pamiršti vos prieš keletą dienų pasibaigusio 2011-2012 m. sezono, tačiau Vilniaus krepšinio sąjunga (VKS) jau kviečia registruotis ateinančiam, 2012-2013 m. sezonui!

Jeigu jau dabar žinote, kokią sudėtį turėsite rudenį, jeigu jau esate suplanavę, kurioje: A, B, C ar D lygoje žaisite, atsiųskite paraišką ir rudenį pasinerkite vien į sporto malonumus!

Taip pat, vasarą nepamirškite užsukti į www.vmks.lt svetainę, kurioje rasite puikius mūsų rėmėjų ir partnerių pasiūlymus, padėsiančius Jums džiaugtis vasaros malonumais ir kuo geriau pasiruošti artėjančiam sezonui.

Be to, artėjant rudeniui šiame skyrelyje jūs rasite visas septynioliktajame sezone Jūsų laukiančias naujoves su kuriomis susipažinę, jūs nedelsdami galėsite įsitraukti į artėjančių kovų sūkurį.

O štai ir pirmasis mūsų kolegų iš sporto klubo "Impuls" pasiūlymas:

jeigu vasarą mėgstate aktyvų poilsį, tačiau norite pailsėti nuo krepšinio, jums puikiai tiks pramogos "Impuls" lauko tinklinio aikštelėje!

Tinklinį galėsite žaisti už itin patrauklią kainą, o pasportavę turėsite progą ne tik pavalgyti greta esančiose kavinėse ar atsigaivinti dideliame baseine, tačiau ir už minimalią kainą apsilankyti "Impuls" treniruoklių salėje.

Daugiau informacijos apie kolegų pasiūlymą gausite paskambinę telefonu: 8 659 94 233 arba "Impuls" internetinėje svetainėje adresu: http://www.impuls.lt/ozo/lauko_tinklinis/